Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Let it snow

Category: Personal

Ik ben geen fan van sneeuw, heb ik volgens mij wel eens verteld. De kou, het ongemak, aggrhh. Ik ga dus ook niet op skivakantie en maak geen wandelingen door de sneeuw. Gisterenavond hadden we een van de langste avondspitsen in de hisorie. Ik was gelukkig op tijd thuis en dus geen probleem met het verkeer maar met de hoeveelheid die aan het begin van het jaar is gevallen zijn we in iedergeval gewaarschuwd.

En dan open ik de gordijen en zie dit winter wonderland.Light my fire

Category: Personal

Afgelopen donder had ik een reunie met oud collega's. Ik ben niet zo'n netwerker dus ik vroeg me af of ik wel zou gaan maar deze keer hadden ze het wel heel makkelijk voor me gemaakt want de reunie was in een kookstudio waar we een kook workshop kregen. Aangezien het bedrijf een solution center in Zuid Afrika heeft was het thema van de avond de Zuid Afrikaanse keuken. En het was erg smaakvol. In teams hebben we een drie gangen menu gemaak en natuurlijk opgeten.

De dag er na zat ik nog vol. Ik had mijn kleine camera mee en heb wat foto's van de keuken gemaakt. Het was gezellig, lekker drinken, lekker eten dus ik was blij dat ik deze uitnodiging had geaccepteerd.Trouw album

Category: Albums | Wedding

Het trouw album voor Marine en Dennis is gebracht en ik ben er heel blij mee! Het is altijd spannend om het eindresultaat van een album in het echt te zien en deze is heel mooi geworden. Bruidsparen twijfelen wel eens of ze een album moeten kiezen en ik kan met zekerheid zeggen dat het de moeite waard is. Dit album is prachtig en zal de herinnering aan een mooie dag een levenlang bewaren.

Dit album is 30cmx30cm, 15 page spread dus 30 bladzijden met een zwarte leren cover en het is verpakt in een linnen hoes en een zwarte case. Het album is ook beschikbaar in het formaat 35cmx35cm en er zijn verschillende opties voor de cover zoals linnen, leer en verschillende foto covers.

Kijk zelf maar.Engagement shoot

Vertel eens wat is de toegevoegde waarde van een engagement shoot? Vragen bruidsparen mij. Ik bied een engagement shoot aan bij al mijn collecties. Niet alleen om iets extra's aan te bieden of om mijzelf te onderscheiden van andere fotografen. Ik geloof in de kracht van een engagement shoot.


Behalve de vele vakantie foto's staan bruidsparen nauwelijks voor de camera en ik heb zelf ervaren hoe overweldigend dat kan zijn. Waar moet je kijken, hoe moet je kijken, hoe moet je poseren, wat moet je doen met je handen (ach die handen!). Dan sta je daar samen in een shoot en voel je je zo oncomfortabel. Die eerste 5, 10 soms wel 15 minuten kunnen zo ongemakkelijk voelen! Maar het goede nieuws is dat het beter wordt. Echter na de 15 minuten gooi je haar los en dan gebeurd iets. Alle twijfels verdwijnen en het leuke is, het blijft hangen! Het blijft hangen tot en met de bruiloft of zelfs erna.

Dus doe een engagement shoot en jullie houden er in ieder geval geweldige foto's aan over voor een gastenboek, een canvas voor aan de muur of leuke FB profiel foto's.Bekentenis

Category: Personal

Ik moet iets bekennen.. Ik lees O magazine. Ja het is waar, iedere maand rond de 15de valt O magazine op de mat en dan verslind ik het.

Ik lees wat Oprah zeker weet en wat haar favoriete dingen zijn. Ik kijk hoe ik mijn huis kan veranderen met Nate en alle medische issues met dr. Oz. Maar bovenal heeft deze dame laten zien wat doorzettingsvermogen betekent. Zij is groot geworden omdat ze niet wilde opgeven en dat respecteer ik enorm.