Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Things I love Friday: Fotografie

Category: Fotografie

Het heeft ons 6 maanden gekost om een nieuwe afspraak te maken. Een werd ziek en moesten we onze afspraak twee maanden verzetten en uiteindelijk kon nog niet iedereen maar vandaag was het dan zover we kwamen weer bij elkaar de oude groep van de fotoacademie. Natuurlijk eerst even bijpraten hoe het met iedereen gaat maar de rest van de dag is het allemaal over fotografie. We beoordelen elkaars werk, bespreken werk van onze favoriete fotografen, bespreken how to's in CS4, andere fotografie gerelateerde onderwerpen en nieuwe opdrachten.

Ondanks dat ik veel fotografeer blijf ik het leuk vinden om buiten het kader te stappen en mezelf uit te dagen met nieuwe opdrachten. Niets is beter dan het werk van andere te zien en te horen hoe zij mijn werk zien.

Niet iedereen was er vandaag maar altijd weer leerzaam.

 Admiron Photography.nl

Category: Fotografie | Personal

Het afgelopen jaar heb ik al aardig wat aan mijn website verandert en aangepast om het zo te krijgen als ik het voor ogen heb. Eerst heb ik het thema van de blog ook op de website toegepast en heb ik voorbeelden van bruidsreportages en engagement shoots toegevoegd. Ik ben overtuigd dat ik moet blijven veranderen, verbeteren en zo laten zien wat ik kan. Daarnaast denk ik dat het leuk is om te zien hoe mijn website en blog zich ontwikkelen, hoe ik me ontwikkel. Ik ben dan ook erg blij dat de website aardig in de buurt zit bij hoe ik het graag zie. Dat wat ik in gedachte had nu bij elkaar komt.

En ik wil natuurlijk graag dat jij een klein beetje kan ervaren hoe het is. Het zien, voelen en ervaren hoe het is om voor mijn camera te staan. Dus ga snel kijken naar de nieuwe en verbeterde website van Admiron Photography http://www.admironphoto.nl/
For your eyes only: Boudoir

Category: Fotografie

Boudoir is het nieuwe zwart. Sinds de Boudoir Divas 3 jaar geleden hun studio startten en vrouwen hun sexy teruggaven is boudoir fotografie heel populair. Niet alleen onder bruidjes die hun aanstaande echtgenoten willen verrassen met een klein zwart album die alleen voor zijn ogen bestemd zijn, veel vrouwen trakteren zichzelf op een boudoir shoot omdat ze zich goed voelen. De zelfverzekerde vrouw durft haar (innerlijke) schoonheid te tonen in een boudoir sessie.

Boudoir kan overal plaatsvinden maar ik fotografeer vrouwen graag in hun natuurlijke omgeving, en fotografeer ze dan ook graag met natuurlijk licht. Een plek waar ze zich goed voelen en je ziet haar veranderen voor de camera. Dat is wat boudoir met een vrouw doet. Hierbij een aantal foto's die ik onlangs heb genomen.Things I love Friday: Digifoto

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Things I love Friday post heb geplaatst. Ik houd van lezen en ik houd van fotografie dus vandaag had ik het beste van twee werelden toen ik magazine Digifoto las. Een stapel tijdschriften ligt nog op me te wachten maar ik ben dus begonnen met dit blad wat een aardige mix is van apparatuur review, portfolio review en verschillende stijlen fotografie. Het geeft veel inzicht in de wereld van fotografie wat heel inspirerend is.

Als fotograaf zeker als trouwfotograaf maak je voor dat je het in de gaten hebt iedere keer dezelfde foto. Voor iedere klant is deze foto nieuw maar ik wil voorkomen dat mijn portfolio helemaal hetzelfde is. Het lezen van een blad als Digifoto geeft me nieuwe ideeen over fotografie en dat vind ik erg leuk.Sweet

Category: Personal

Ronald belde me en vertelde me dat ik een cadeau had ontvangen, een boeket bloemen. Ik had geen idee van wie deze afkomstig waren maar het bleek dat Wouter van MIH Interieur zo blij was met de foto's die ik had gemaakt van de gangkast dat hij mij een boeket heeft toegestuurd. Wat een ontzettend aardig gebaar.