Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Things I love Friday: Fotografie

Category: Fotografie

Het heeft ons 6 maanden gekost om een nieuwe afspraak te maken. Een werd ziek en moesten we onze afspraak twee maanden verzetten en uiteindelijk kon nog niet iedereen maar vandaag was het dan zover we kwamen weer bij elkaar de oude groep van de fotoacademie. Natuurlijk eerst even bijpraten hoe het met iedereen gaat maar de rest van de dag is het allemaal over fotografie. We beoordelen elkaars werk, bespreken werk van onze favoriete fotografen, bespreken how to's in CS4, andere fotografie gerelateerde onderwerpen en nieuwe opdrachten.

Ondanks dat ik veel fotografeer blijf ik het leuk vinden om buiten het kader te stappen en mezelf uit te dagen met nieuwe opdrachten. Niets is beter dan het werk van andere te zien en te horen hoe zij mijn werk zien.

Niet iedereen was er vandaag maar altijd weer leerzaam.

 Admiron Photography.nl

Category: Fotografie | Personal

Het afgelopen jaar heb ik al aardig wat aan mijn website verandert en aangepast om het zo te krijgen als ik het voor ogen heb. Eerst heb ik het thema van de blog ook op de website toegepast en heb ik voorbeelden van bruidsreportages en engagement shoots toegevoegd. Ik ben overtuigd dat ik moet blijven veranderen, verbeteren en zo laten zien wat ik kan. Daarnaast denk ik dat het leuk is om te zien hoe mijn website en blog zich ontwikkelen, hoe ik me ontwikkel. Ik ben dan ook erg blij dat de website aardig in de buurt zit bij hoe ik het graag zie. Dat wat ik in gedachte had nu bij elkaar komt.

En ik wil natuurlijk graag dat jij een klein beetje kan ervaren hoe het is. Het zien, voelen en ervaren hoe het is om voor mijn camera te staan. Dus ga snel kijken naar de nieuwe en verbeterde website van Admiron Photography http://www.admironphoto.nl/
For your eyes only: Boudoir

Category: Fotografie

Boudoir is het nieuwe zwart. Sinds de Boudoir Divas 3 jaar geleden hun studio startten en vrouwen hun sexy teruggaven is boudoir fotografie heel populair. Niet alleen onder bruidjes die hun aanstaande echtgenoten willen verrassen met een klein zwart album die alleen voor zijn ogen bestemd zijn, veel vrouwen trakteren zichzelf op een boudoir shoot omdat ze zich goed voelen. De zelfverzekerde vrouw durft haar (innerlijke) schoonheid te tonen in een boudoir sessie.

Boudoir kan overal plaatsvinden maar ik fotografeer vrouwen graag in hun natuurlijke omgeving, en fotografeer ze dan ook graag met natuurlijk licht. Een plek waar ze zich goed voelen en je ziet haar veranderen voor de camera. Dat is wat boudoir met een vrouw doet. Hierbij een aantal foto's die ik onlangs heb genomen.Things I love Friday: Digifoto

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Things I love Friday post heb geplaatst. Ik houd van lezen en ik houd van fotografie dus vandaag had ik het beste van twee werelden toen ik magazine Digifoto las. Een stapel tijdschriften ligt nog op me te wachten maar ik ben dus begonnen met dit blad wat een aardige mix is van apparatuur review, portfolio review en verschillende stijlen fotografie. Het geeft veel inzicht in de wereld van fotografie wat heel inspirerend is.

Als fotograaf zeker als trouwfotograaf maak je voor dat je het in de gaten hebt iedere keer dezelfde foto. Voor iedere klant is deze foto nieuw maar ik wil voorkomen dat mijn portfolio helemaal hetzelfde is. Het lezen van een blad als Digifoto geeft me nieuwe ideeen over fotografie en dat vind ik erg leuk.Sweet

Category: Personal

Ronald belde me en vertelde me dat ik een cadeau had ontvangen, een boeket bloemen. Ik had geen idee van wie deze afkomstig waren maar het bleek dat Wouter van MIH Interieur zo blij was met de foto's die ik had gemaakt van de gangkast dat hij mij een boeket heeft toegestuurd. Wat een ontzettend aardig gebaar.Twitter state of mind

Category: Personal

Ik ben geen front runner, early adapter. Als iets in de mode was dan kocht ik het vaak net voordat het uit was. Nee serieus, ik werd fan van Prince zes jaar nadat de film en het album Purple Rain uitgebracht werd. Ik kreeg mijn eerste mobiele telefoon ongeveer 8 jaar geleden een Nokia 6300, een business telefoon terwijl iedereen die ik ken toen met telefoon nummer 2 of 3 bezig was. Iedereen had al een ipod terwijl ik een tweede generatie kreeg, een jaar of twee drie geleden als cadeau. Ik koop nog steeds CD's en heb nog een CD speler in de auto. Ik omarm verandering maar met sommige dingen ben ik gewoon blij dat ik weet hoe het werkt en dat is ok.

Dus terwijl iedereen al eeuwen twitter en facebook gebruikt ben ik een paar maanden geleden begonnen. Twee vriendinnen van mij probeerden me al tijden te overtuigen dat ik het echt moest gaan gebruiken, maar ik zag niet waarom. Wat heb ik te delen dat ook maar iemand zou interesseren? Maar ze overtuigden mij dat ik het kan gebruiken om te communiceren, om informatie te delen en ik moet zeggen het is best grappig om te lezen wat anderen doen en het is misschien best leuk om te delen wat ik doe zoals hier op de blog.

Maar goed, wat heb ik aan Twitter als ik het alleen kan gebruiken op mijn laptop? Nou dit weekend heb ik eindelijk een twitter client gevonden voor mijn twee jaar oude Nokia E71. Het mag dan niet de meest hippe telefoon op het planeet zijn en ik kan er niet mee pingen maar ik houd van deze telefoon en nu met tweets60 kan ik twitteren op mijn telefoon!

Ja mensen ik ben gearriveerd, ja ik ben onderdeel van de twitter community.Engagement: Mireille & Tobias

Category: Engagement | Slideshow

Ze kenden elkaar al jaren van het volleybal, van hé hallo en hoi maar ze leerden elkaar pas echt kennen via een blind date, al waren ze dus geen onbekenden voor elkaar. En wat bleek, ze vonden elkaar leuk, meer dan leuk en volgend jaar gaan ze trouwen.

Voor hun engagement shoot gingen we naar Landgoed Wester Amstel, een klein park en een mooi huis in Ouderkerk aan de Amstel. De ideale setting voor een engagement shoot. Alles zat mee, het weer was prachtig en het was 10-10-10. Ik kijk uit naar volgend jaar om hun dag te kunnen vastleggen. In de tussentijd kunnen jullie hier een overzicht van hun sessie zien.

Als je meer wilt zien van deze engagement kijk dan hier naar de slideshow.De Deining Wedding: Mireille & René Part II

Category: Slideshow | Wedding

Hier is het dan, deel II van de geweldige trouwdag van René en Mireille. Er waren zoveel details om vast te leggen op hun trouwdag en ik weet hoe René en Mireille van details houden dus we konden ons hart ophalen. De zon liet haar gezicht niet zien maar we hadden ongeveer 15 minuten voor het diner om een aantal foto's op het strand te maken en ze zijn prachtig geworden. René kon niet stoppen met glimlachen en Mireille straalde.

Maar dit was niets vergeleken met wat René en Mireille nog in petto hadden voor hun gasten als openingsdans. Ze hadden een mix van muziek gemaakt die startte in de jaren vijftig tot vandaag en ze hadden daar een hele choreografie op gemaakt. Het was echt gewelding hoe ze hun gasten hiermee verrasten en het applaus was niet van de lucht. De Booming Piano's zorgden vervolgens voor de rest en hielden de dansvloer de hele avond gevuld.

René en Mireille nog heel veel plezier in Marokko op jullie huwelijksreis. Ik wil jullie bedanken dat we jullie dag hebben mogen vastleggen en dat jullie een van de eerste waren die mij volledig vertrouwden. Dank jullie wel, dank jullie wel.

Als je meer wilt zien van deze bruiloft kijk dan hier naar de slideshow.

Een van mijn favorieten.

.

Wow!

Ook de moeders hielden een emotionele speech.

En toen begon de openingsdans!

De Booming piano's hielden iedereen op de dansvloer!Landgoed Waterland Wedding: Mireille & René Part I

Category: Wedding

Ze hebben elkaar precies 10 jaar geleden ontmoet tijdens het Alkmaars Ontzet. Mireille was met haar vriendinnen en René met zijn vrienden. Ze spraken wat met elkaar en gingen vervolgens weer hun eigen weg. Ze ontmoetten elkaar voor de tweede keer die avond en spraken af om met beide groepen te gaan zwemmen. René was de enige van de jongens die kwam opdagen. Ze hadden plezier, zagen elkaar in de maanden erna maar de vonk sloeg over achter de frituurpan op oudjaarsavond. Die vlam is blijven branden en als je ze vandaag zou zien dan zou je denken dat ze elkaar net hadden ontmoet. Die vlam brand nog in alle hevigheid.

Nog geen 4 maanden geleden op het Piazza San Marco ging René op zijn knie en vroeg Mireille om met hem te trouwen. Violen waren op de achtergrond te horen en Mireille's ogen vulden zich met tranen. Het had zo een scene uit een film kunnen zijn. Natuurlijk zei Mireille ja. De violisten stopten met spelen en op het plein brak een applaus los, niet duidelijk of dit nu voor de violisten was of voor het aanzoek van René maar het kon ze niet deren want zij zouden gaan trouwen.

Nu 4 maanden later is hun trouwdag niets minder dan spectaculair geworden. Het was een lange dag met zoveel memorable momenten dat ik heb besloten om twee blogposts aan deze bruiloft te wijden. Ik was ontroerd door de wijze waarop de familie van Mireille en René en de grootmoeders ons welkom hebben doen voelen.

Hier een impressie van de ochtend en de ceremonie op Landgoed Waterland. Kom snel terug voor deel twee en de slideshow.

Mireille vond haar mooie jurk bij Joyful Day Bruidsmode

Prachtige sieraden die haar jurk complimenteerden.

Mireille's moeder zorgde ervoor dat haar dochter er prachtig uitzag op deze dag.

Op hetzelfde moment was René zich thuis aan het voorbereiden.

Toinie heeft deze foto's van René gemaakt die probeerde zijn stopdas goed te strikken.

Niet alleen René wilde graag zijn bruid zien ook Mireille's vader wachtte vol spanning op zijn dochter.

Al die tijd stond René te wachten op zijn bruid.

Een klassieke first look.

Love!

René moest nogmaals naar Mireille kijken.

De voorbereiding bij het huis van René en Mireille voor de arriverende gasten.

Mireille's nichtje droeg de ringen en het was ook nog eens haar verjaardag.

Een emotioneel moment tussen vader en dochter.

Aankomst van het bruidspaar en de familie bij Landgoed Waterland.

Iedereen was ontroerd toen Laura, de schoonzus van René en Mireille, als verrassing voor hen Une Belle Histoire zong.

De prachtige bruidstaart van Patisserie Tummers.

Landgoed Waterland verzorgde een lichte lunch.

Een mooie speech van Mireille's vader.

We hadden 5 minuten om nog een aantal foto's te maken in Landgoed Waterland maar René en Mireille deden het geweldig!

Mireille zag er werkelijk prachtig uit.

 

We hadden het voorrecht om met twee geweldige wedding planners te werken, Thessa van NJoy & Party en Astrid van Astrid Blaauw Weddings & Events .

Deze twee vrouwen hebben er voor gezorgd dat de dag vlekkeloos verliep op beide locaties. Het was een genoegen om met ze samen te werken.

Fijne vrijdag!Engagement preview: Mireille & Tobias

Category: Engagement

Als je mij zou vragen hoeveel bruiden ga je fotograferen binnen een jaar die dezelfde naam hebben (mijn naam in dit geval) dan had ik geantwoord geen een. Je kunt je voorstellen dat ik verrast was toen ik een email ontving van Mireille en Tobias! Mijn tweede bruid met wie ik de naam deel. Ik denk dat ik in mijn hele leven niet meer dan vijf naamgenoten ben tegengekomen waarvan twee van mijn bruiden, kun je voorstellen.

Ze gaan trouwen begin volgend jaar en hebben een mooie trouwdag gepland. Nadat ik hun email ontving hebben we gebeld, wat gekletst en afgelopen zondag was hun engagement shoot bij Landgoed Wester Amstel. Een mooi huis met een klein park er om heen. Het was een prachtige dag, the zon scheen volop, de lucht strak blauw. Een perfecte locatie voor een engagement shoot, een geweldige locatie voor Mireille en Tobias.

Hopelijk kunnen we dit wederom doen op hun trouwdag, wat ik ben heel blij en kijk uit naar het vastleggen van hun trouwdag. Hier een preview van hun sessie.