Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Het spel dat we spelen

Category: Personal
Ik moest vandaag aan Tim Ferris denken. We gingen vandaag de golfbaan op net als dinsdag, toen zat mijn hoofd vol en voelde ik me gespannen (geen idee waarom). Toen we dinsdag halverwege de eerste fairway waren keek ik om en zag ik al mensen op de tee staan en vanaf dat moment kon ik het niet loslaten. Ik speelde slecht (en dat is een understatement) en er was geen reden. Op een prachtige baan lopen in prachtig weer. Waarom kan ik hier niet van genieten, dacht ik? Waarom probeer ik zo snel mogelijk op de 18de terecht te komen? Er kwam geen antwoord.
Vandaag gingen we dus voor onze tweede ronde en het was het tegenovergestelde van dinsdag. Het weer was nog steeds prachtig en er liepen mensen achter ons (ok niet zo dicht op als dinsdag maar toch) en ik speelde 100% beter, ik was rustig, niets zat in mijn hoofd. Geen idee wat dit nu veroorzaakt maar de wind ging door mijn haar en de zon scheen op mijn gezicht en ik dacht dit is hoe vrijheid voelt. Om te doen wat we willen. Iedere klap was raak en vandaag hield ik van het spel. En ik dacht, we moeten niet wachten op een ongedefinieerd moment in de toekomst om de dingen te doen die we willen doen. Dat moeten we nu doen. Iedere moment van genieten. Wat natuurlijk makkelijker gezegd is dan gedaan en waar ik mezelf zeker niet aan kan houden. Maar vandaag voor het eerst begreep ik wat Tim Ferris probeert te vertellen in zijn boek de werkweek van 4 uur. Het zit in onze gedachten om vrij te zijn, om te beginnen met te doen wat we willen doen en vandaar verder te gaan.Relax

Category: Personal

Vandaag een korte blog post aangezien we op een zonbedje liggen en weinig doen. Een beetje lezen, een beetje eten en naar de fitness. Het weer is spectaculair vandaag ruim 28 graden. Dus niet al teveel inspanning.Enjoying the view

Category: Personal

We moesten op een onmenselijk tijdstip opstaan om naar de luchthaven te gaan maar hey uitzicht wat we de komende periode hebben is het meer dan waard. Zuid Spanje Benalup met temperaturen die ons aan de zomer doen denken. Wat golfen, van de zon genieten en wat ontspannen. Het leven is goed!

 Onze junior suite!Begijnhof Church Wedding: Marine & Dennis

Category: Wedding

Toen ze elkaar in college ontmoette hadden ze een ding gemeen, ze speelde beiden tennis. Ze ontmoette elkaar en dachten dat ze waarschijnlijk verder niets gemeen hadden. Ze hadden niet eens indruk op elkaar gemaakt of toch? Want wat bleek ze hadden meer dingen gemeen dan ze zich realiseerden. Zoals dat ze beiden uit Europa kwamen, dat ze beiden een beetje eigenwijs zijn en dat ze uiteindelijk elkaar heel erg leuk vonden, nee zelfs verliefd werden.

Toen Dennis een foto van Marine aan zijn ouders liet zien en vertelde dat het gewoon een meisje was, kleurde zijn wangen diep rood en vertelde wat hij werkelijk voor haar voelde. Ze wisten dat dit meisje de sleutel naar hun zoons hart had gevonden, game, set en match zonder twijfel. Als je Marine ontmoet hebt dan weet je waarom Dennis zijn hart aan haar verloor want ze is een prachtige vrouw.

Afgelopen zaterdag deelden familie en vrienden uit Frankrijk, Amerika en Nederland hun speciale moment in de prachtige Begijnhof kerk waar ze man en vrouw werden. Waar de zon te voorschijn kwam en haar warme stralen op alle aanwezigen liet neerdalen. Het was een prachtige dag van begin tot eind.

Marine en Dennis ik ben trots en vereerd dat jullie ons deze speciale dag hebben toevertrouwd. Iedere foto die we maakten zorgde voor een glimlach op ons gezicht, jullie zijn twee prachtige mensen. Ik hoop dat Nederland een speciale plek in jullie hart zal houden waar jullie ook naar toe gaan in de toekomst.

Om meer van de bruiloft van Marine & Dennis te zien, klik hier voor hun slideshow.

Dennis was een man met een mission. Hij kon niet wachten om zijn bruid te zien.

We zagen deze auto en ik dacht dat is een mooie achtergrond. Ik had gelijk.

Een van mijn favorieten. Prachtig!

Love, love, love!

Het voordeel van een tweede fotograaf. Twee perspectieven.

Hun eerste dans.Thuis komen

Category: Personal

Ik heb af en toe van die dromen dat ik wakker schrik met zweet op mijn voorhoofd en droom dat ik maar niet op de plaats van bestemming kom. Ik blijf maar rennen en onderwijl hindernissen nemen.

Afgelopen avond had ik zo'n droom in het echt. Het leek alsof ik maar niet thuis kwam. Het begon met het feit dat ik moest tanken. Ik was niet met mijn eigen auto en op weg naar de afspraak zag ik al dat de tank bijna leeg was. Als gevolg van deze stop kwamen we tot stilstand voor een verkeerslicht op de snelweg. Op de snelweg? Ja! Ik wist niet dat dingen er uberhaupt nog stonden maar hier op de snelweg waren verkeerslichten waar we wel 10 minuten voor stil hebben gestaan (kunnen ook 5 zijn geweest maar ik ben soms wat ongeduldig).

Ik moest mijn zus bij haar auto af zetten en even helpen met een deur probleempje wat ik niet kon oplossen. Dus toen ik weer in de auto zat en zag dat er weg werkzaamheden waren kon ik alleen maar zuchten. Maar uiteindelijk ben ik thuis, kom je uiteindelijk gewoon weer thuis.