Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Het spel dat we spelen

Category: Personal
Ik moest vandaag aan Tim Ferris denken. We gingen vandaag de golfbaan op net als dinsdag, toen zat mijn hoofd vol en voelde ik me gespannen (geen idee waarom). Toen we dinsdag halverwege de eerste fairway waren keek ik om en zag ik al mensen op de tee staan en vanaf dat moment kon ik het niet loslaten. Ik speelde slecht (en dat is een understatement) en er was geen reden. Op een prachtige baan lopen in prachtig weer. Waarom kan ik hier niet van genieten, dacht ik? Waarom probeer ik zo snel mogelijk op de 18de terecht te komen? Er kwam geen antwoord.
Vandaag gingen we dus voor onze tweede ronde en het was het tegenovergestelde van dinsdag. Het weer was nog steeds prachtig en er liepen mensen achter ons (ok niet zo dicht op als dinsdag maar toch) en ik speelde 100% beter, ik was rustig, niets zat in mijn hoofd. Geen idee wat dit nu veroorzaakt maar de wind ging door mijn haar en de zon scheen op mijn gezicht en ik dacht dit is hoe vrijheid voelt. Om te doen wat we willen. Iedere klap was raak en vandaag hield ik van het spel. En ik dacht, we moeten niet wachten op een ongedefinieerd moment in de toekomst om de dingen te doen die we willen doen. Dat moeten we nu doen. Iedere moment van genieten. Wat natuurlijk makkelijker gezegd is dan gedaan en waar ik mezelf zeker niet aan kan houden. Maar vandaag voor het eerst begreep ik wat Tim Ferris probeert te vertellen in zijn boek de werkweek van 4 uur. Het zit in onze gedachten om vrij te zijn, om te beginnen met te doen wat we willen doen en vandaar verder te gaan.Relax

Category: Personal

Vandaag een korte blog post aangezien we op een zonbedje liggen en weinig doen. Een beetje lezen, een beetje eten en naar de fitness. Het weer is spectaculair vandaag ruim 28 graden. Dus niet al teveel inspanning.Enjoying the view

Category: Personal

We moesten op een onmenselijk tijdstip opstaan om naar de luchthaven te gaan maar hey uitzicht wat we de komende periode hebben is het meer dan waard. Zuid Spanje Benalup met temperaturen die ons aan de zomer doen denken. Wat golfen, van de zon genieten en wat ontspannen. Het leven is goed!

 Onze junior suite!Begijnhof Church Wedding: Marine & Dennis

Category: Wedding

Toen ze elkaar in college ontmoette hadden ze een ding gemeen, ze speelde beiden tennis. Ze ontmoette elkaar en dachten dat ze waarschijnlijk verder niets gemeen hadden. Ze hadden niet eens indruk op elkaar gemaakt of toch? Want wat bleek ze hadden meer dingen gemeen dan ze zich realiseerden. Zoals dat ze beiden uit Europa kwamen, dat ze beiden een beetje eigenwijs zijn en dat ze uiteindelijk elkaar heel erg leuk vonden, nee zelfs verliefd werden.

Toen Dennis een foto van Marine aan zijn ouders liet zien en vertelde dat het gewoon een meisje was, kleurde zijn wangen diep rood en vertelde wat hij werkelijk voor haar voelde. Ze wisten dat dit meisje de sleutel naar hun zoons hart had gevonden, game, set en match zonder twijfel. Als je Marine ontmoet hebt dan weet je waarom Dennis zijn hart aan haar verloor want ze is een prachtige vrouw.

Afgelopen zaterdag deelden familie en vrienden uit Frankrijk, Amerika en Nederland hun speciale moment in de prachtige Begijnhof kerk waar ze man en vrouw werden. Waar de zon te voorschijn kwam en haar warme stralen op alle aanwezigen liet neerdalen. Het was een prachtige dag van begin tot eind.

Marine en Dennis ik ben trots en vereerd dat jullie ons deze speciale dag hebben toevertrouwd. Iedere foto die we maakten zorgde voor een glimlach op ons gezicht, jullie zijn twee prachtige mensen. Ik hoop dat Nederland een speciale plek in jullie hart zal houden waar jullie ook naar toe gaan in de toekomst.

Om meer van de bruiloft van Marine & Dennis te zien, klik hier voor hun slideshow.

Dennis was een man met een mission. Hij kon niet wachten om zijn bruid te zien.

We zagen deze auto en ik dacht dat is een mooie achtergrond. Ik had gelijk.

Een van mijn favorieten. Prachtig!

Love, love, love!

Het voordeel van een tweede fotograaf. Twee perspectieven.

Hun eerste dans.Thuis komen

Category: Personal

Ik heb af en toe van die dromen dat ik wakker schrik met zweet op mijn voorhoofd en droom dat ik maar niet op de plaats van bestemming kom. Ik blijf maar rennen en onderwijl hindernissen nemen.

Afgelopen avond had ik zo'n droom in het echt. Het leek alsof ik maar niet thuis kwam. Het begon met het feit dat ik moest tanken. Ik was niet met mijn eigen auto en op weg naar de afspraak zag ik al dat de tank bijna leeg was. Als gevolg van deze stop kwamen we tot stilstand voor een verkeerslicht op de snelweg. Op de snelweg? Ja! Ik wist niet dat dingen er uberhaupt nog stonden maar hier op de snelweg waren verkeerslichten waar we wel 10 minuten voor stil hebben gestaan (kunnen ook 5 zijn geweest maar ik ben soms wat ongeduldig).

Ik moest mijn zus bij haar auto af zetten en even helpen met een deur probleempje wat ik niet kon oplossen. Dus toen ik weer in de auto zat en zag dat er weg werkzaamheden waren kon ik alleen maar zuchten. Maar uiteindelijk ben ik thuis, kom je uiteindelijk gewoon weer thuis.Het 10 minute diner

Category: Personal

Ik ben van de school dat iedere dag een gekookt wordt (ok niet als we uitgaan eten). Wij hadden iedere avond een warme maaltijd zelfs op zaterdag. De standaard brood maaltijd avond, niet in ons huis. Mijn vader stond altijd in de keuken. Na het eten begon hij al weer met de voorbereiding voor de volgende dag en ik zat dan in de keuken te kijken hoe hij ald die ingredienten combineerde tot een heerlijke maaltijd. Hij vertelde me dan precies wat hij allemaal aan het doen was en waarom zelfs als hij het al een miljoen keer daarvoor had verteld. En dat was prima want het waren bijzondere momenten wij samen in de keuken discussieren over de politiek, voetbal, school en koken.

Ik meet nooit iets als ik kook, koken gaat op gevoel met het hart met liefde. Als ik kook dan proef ik bijna nooit het tussenresultaat in tegenstelling tot mijn vader. Het is net of ik een gerecht zie vorderen en precies weet hoe het dan smaakt en zolang ik me kan herinneren is het nooit fout gegaan.

Goed zoals je kunt zien houd ik van koken maar als ik 3 uur heb moeten reizen dan wil ik bij thuiskomst binnen 10 minuten aan tafel zitten. En dat lukt met een 10 minuten gerecht van 6 ingredienten en het smaakt heerlijk.Begijnhof Church Wedding Preview: Marine & Dennis

Category: Wedding

Ken je dat gevoel dat je het koud hebt en iemand een deken om je heen legt, je een kop thee geeft en je voor de openhaard zet om weer warm te worden? Zo voelde het dit afgelopen weekend toen we de bruiloft van Marine en Dennis mochten fotograferen. Wat een geweldig paar, een geweldige ceremonie meester en wat een geweldige familie. Allemaal warme mensen, die ons zo welkom lieten voelen en zich er keer op keer van verzekerde dat wij goed verzorgd werden.

Onderwijl waren wij getuigen van dit prachtige kerkelijk huwelijk waar veel van hun familie en vrienden waren samengekomen om getuige te zijn van deze viering van de liefde. En alle verzoeken voor goed weer zijn verhoord want de regen bleef weg, de zon kwam tevoorschijn en het werd een van die betoverende momenten in de tijd dat alles gewoon goed is.

Natuurlijk hier een eerste preview van Marine en Dennis.Engagement: Marine & Dennis

Category: Engagement

Geef me een geweldige lokatie, een verliefd stel en ik ben gelukkig. Om ze te zien ontspannen voor mijn camera terwijl ze zich steeds zelfverzekerd voelen met als resultaat geweldige foto's is prachtig. Dat is ook wat afgelopen maandaag gebeurde toen Marine en Dennis voor mijn camera stonden. Ze spraken, discussieerde, danste, lachte en ontspande voor de camera en het resultaat is geweldig.

Binnenkort fotografeer ik hun trouwdag. Ik kan niet wachten en hoop op goed weer.

In de tussentijd, als je meer wil zien van deze engagement shoot klik hier voor hun slideshow.

Twee van mijn favorieten. De blik in Marine's ogen, prachtig.

Prachtig licht!Berkel en Rodenrijs Wedding: Esterella & Martin

Category: Wedding

Er is liefde die groeit langzaam maar zeker, stap voor stap en dan is er liefde die is direct als een bliksemschich. De liefde tussen Esterella en Martin is meer van het laatste. Ze zagen elkaar voor de eerste keer in de bus op weg naar Dance Valley, hun blikken kruisde en nogmaals en nogmaals. Op dat moment sloeg de bliksem in.

Aan het einde van de avond telde ze hun laatste centen, deelde een hamburger en het was gedaan. Ze zijn een aantal jaren verder, ze zijn een familie nu maar nog steeds heel verliefd. Hun ogen straalde toen ze elkaar voor het eerst zagen op hun trouwdag en dat bleef zo de hele dag.

Martin en Esterella, ik wens jullie beiden deze liefde voor de rest van jullie leven, dat jullie nog maar vaak mogen terug denken aan die eerste blik.

Om meer te zien van Esterella en Martin's trouwdag, klik hier voor hun slideshow.

De meisjes zijn gek op appels!

Niet super scherp maar er is iets aan dit moment tussen de twee zusjes.

Prachtig! Esterella ziet er zo glamorous uit.

Liefde!Receptie Album Design

Category: Albums

Het werd vandaag met de post gebracht en ik ben erg blij met hoe het album is geworden. René en Mireille besloten om de foto's van hun engagement sessie te gebruiken als gastenboek. Ik was blij dat ze hier voor kozen want dit album zullen ze voor de rest van hun leven koesteren en nog vaak bekijken na de bruiloft.

Als je het volledige album design wil zien klik hier.